11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăInternaționalIrlanda: Un avion folosit de trupele SUA a luat foc

Irlanda: Un avion folosit de trupele SUA a luat foc

Aeroportul Shannon a transmis pe Twitter la ora locală 05:47 (ora României, 08:47) că toate operațiunile de zbor au fost suspendate în urma unui incident. Toți pasagerii și membrii echipajului au fost evacuați de echipele de salvare, relatează postul RTE.

Controlorii de trafic aerian au observat flăcări și fum provenind de la trenul de aterizare și decolare al unui avion Boeing 767-300 al companiei Omni Air International, care în momentul respectiv se pregătea de decolare.
Potrivit companiei aeriene Omni Air International, avioanele sale transportă în mod regulat militari americani și străini, cât și familiile acestora.

Omni Air International a transmis pe Twitter că “informațiile inițiale indică faptul că pasagerii sau membrii echipajului nu au suferit răni grave”.

Shannon Group, compania care deține aeroportul, a comunicat că un pasager a primit îngrijiri medicale pentru o leziune minoră, potrivit publicației The Irish Times.

Cele mai citite

Eurodeputatul Nicu Ștefănuță a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu

Europarlamentarul independent Nicu Ștefănuță, singurul eurodeputat român membru în Grupul Verzilor Europeni, a fost premiat pentru inițiativele sale de mediu. Cu ocazia Zilei Mondiale a...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă