Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Israel, avertisment pentru Siria

Israel, avertisment pentru Siria

Avigdor Lieberman, ministrul israelian al Apărării, a declarat, joi, că ţara sa va reacţiona în cazul în care sistemele de apărare antiaeriană din Siria vor fi îndreptate împotriva Israelului.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Israelul avertizează că va reacţiona dacă sistemele de apărare din Siria vor fi îndreptate împotriva sa”Nu vrem o confruntare cu Rusia şi nu intenţionăm să ne amestecăm în afacerile sale interne, însă dacă sistemele de apărare antiaeriană din Siria vor fi îndreptate împotriva noastră, vom reacţiona”, a avertizat Lieberman.

Anterior, ministrul israelian al Apărării, a avertizat că ţara sa va distruge orice sistem antirachetă instalat de Rusia în Siria dacă acestea vor ataca avioane israeliene. Declaraţiile lui Lieberman au fost făcute în contextul în care Moscova analizează posibilitatea de a livra sisteme de apărare antirachetă S-300 către Siria.

În privinţa documentelor prezentate de premierul israelian Benjamin Netanyahu legate de Iran, Lieberman a afirmat că acestea ”scot în evidenţă că Iranul a căutat în mod activ să-şi dezvolte nu numai resursele de uraniu, ci şi armele nucleare”.

Comentarii

loading...