23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalItalia: Doi morţi, între care şi un român, şi trei răniţi într-o...

Italia: Doi morţi, între care şi un român, şi trei răniţi într-o serie de jafuri la Milano

Un român în vârstă de 43 de ani, atacat în faţa unui bar în zona Loreto, a murit vineri la spital din cauza rănilor. Bărbatul a reuşit să le spună poliţiştilor că “un alt străin” l-a lovit în faţă. Românul, care avea antecedente penale, a murit din cauza unei hemoragii craniene, relatează agenţia de presă ANSA, preluată de Agerpres.

Un bărbat din Bangladesh, în vârstă de 23 de ani, a murit după ce a fost înjunghiat lângă gara centrală din Milano în cursul aceleiaşi nopţi.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, o britanică de 21 de ani, care studiază la Universitatea din Milano, a fost înjunghiată în timpul unui jaf comis lângă gara din oraş, însă rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Un străin neidentificat a fost rănit, fiind lovit cu o sticlă de persoane neidentificate, în timp ce un om al străzii italian în vârstă de 31 de ani a fost grav rănit în timpul unui jaf comis în stradă la Cinisello Balsamo, la periferia de nord a oraşului Milano.

Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă