Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Italia nu va semna Acordul Global pentru migrație

Italia nu va semna Acordul Global pentru migrație

Vicepremierul și ministrul de Interne, Matteo Salvini, a declarat miercuri că Italia nu va participa la conferința interguvernamentală de la Marrakech luna viitoare pentru a adopta Pactul Global al ONU pentru o migrație sigură şi ordonată.

Rl online 0 comentarii

Ministrul italian de Interne a declarat miercuri că țara sa nu va semna Acordul Global al ONU: "La fel ca și Elveţia care a continuat până în ziua de ieri să promoveze Acordul Global, apoi a spus 'opriţi-vă', guvernul italian nu va semna nimic și nu va merge la Marrakech", a spus Salvini.

"Parlamentul trebuie să dezbată acest lucru. Guvernul italian va permite parlamentului să decidă". Premierul Giuseppe Conte a spus că "guvernul nu va face nimic până când Parlamentul nu-şi va exprima punctul de vedere". "Pactul Global privind migrația este un document care ridică probleme şi care provoacă multe emoții pentru mulți cetățeni", a spus Conte. "De aceea, considerăm că este corect să ducem dezbaterea în Parlament și să prezentăm orice decizie finală privind rezultatul acestei dezbateri, așa cum a făcut Elveția". Dar, "Guvernul nu va participa la Marrakech, rezervând posibilitatea de a adopta sau nu documentul numai atunci când Parlamentul îşi va exprima opinia", a adăugat el, potrivit ANSA.

Comentarii

loading...