8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalIvanka Trump reacţionează la votul din Camera Reprezentanţilor

Ivanka Trump reacţionează la votul din Camera Reprezentanţilor

Ea a postat un citat dintr-o scrisoare adresată de Thomas Jefferson fiicei sale Martha, subliniind că “unele lucruri nu se schimbă niciodată”.

“…înconjurat de duşmani şi spioni care urmăresc şi pervertesc orice cuvânt ce-mi iese pe gură sau orice cuvânt ce îl scriu, şi inventând lucruri acolo unde faptele dau greş”, Thomas Jefferson într-o scrisoare adresată fiicei sale Martha despre viaţa la Washington, D.C. Unele lucruri nu se schimbă niciodată, tată!”, a scris Ivanka.

Camera Reprezentanţilor Statelor Unite a aprobat joi, în sesiune plenară – cu 232 de voturi la 196 -, ancheta în vederea unei proceduri de destituire a lui Donald Trump, care intră astfel într-o nouă fază, publică, relatează AFP.

Aleşii s-au conformat, astfel, consemnelor de vot date de partidele lor.

Aleşii democraţi încearcă să arate că Donald Trump a exercitat presiuni asupra Kievului cu scopul de a obţine informaţii compromiţătoare pentru a-l murdări pe fostul vicepreşedinte american Joe Biden, bine plasat pentru a-l înfrunta în alegerile din 2020.

Preşedintele american dezminte orice încălcare în exercitarea funcţiei şi se declară vizat de o ”lovitură de stat”.

Un fost consilier în domeniul securităţii naţionale de la Casa Albă, John Bolton, a fost convocat săptămâna viitoare la audieri în comisiile din Camera reprezentanţilor însărcinate cu ancheta în cadrul procedurii de destituire a lui Trump.

Locatarul Casei Albe a reacţionat rapid pe Twitter şi a denunţat ”cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din Istoria americană”.

”Este nedrept, anticonstituţional şi fundamental antiamerican”, a denunţat, la rândul său, Casa Albă într-un comunicat.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...
Ultima oră
Pe aceeași temă