Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Jay-Z, citat oficial de autoritatea de reglementare financiară din SUA

Cântăreţul de hip-hop Jay-Z, pe numele real Shawn Carter, a fost citat oficial de către comisia americană pentru bursă şi valori mobiliare (SEC), după ce a refuzat să depună mărturie într-o investigaţie referitoare la practicile de contabilitate ale Iconix Brand Group.

Rl online 0 comentarii

SEC vrea să îl audieze pe Jay-Z după ce Iconix a revizuit în scădere valoarea Rocawear cu 169 de milioane de dolari, în martie 2016, şi cu alte 34 de milioane de dolari în acest an, relatează Times.

Iniţial, SEC l-a citat pe Jay-Z în noiembrie. În februarie, SEC a emis o nouă citaţie. Jay-Z, care nu a fost acuzat de vreo ilegalitate, nu s-a prezentat conform citaţiei şi, prin intermediul avocatului său, a refuzat să ofere altă dată la care să se prezinte pentru a da o declaraţie, potrivit autorităţii de reglementare.

”Ştim că SEC vrea informaţii despre raportările financiare ale Iconix. Domnul Carter nu a avut niciun rol în raportările Iconix, sau alte acţiuni ale acesteia, în calitate de companie listată la bursă. Domnul Carter este o persoană privată care nu trebuie implicată în această problemă”, a declarat un purtător de cuvânt al acestuia.

Iconix, care vinde brandurile de retail Candie’s şi Joe Boxer, este investigată de SEC din decembrie 2015 în legătură cu practicile de contabilitate. În noiembrie 2015, compania a anunţat că va republica declaraţiile financiare referitoare la încadrarea unor cheltuieli şi recunoaşterea unor venituri legate de acordurile de licenţiere.

Comentarii

loading...