13.5 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Joe Biden se pregătește de o confruntare cu Donald Trump în 2024

El consideră că există „posibilitatea foarte reală” de a-l avea ca adversar pe Donald Trump, afirmă Ron Klain, şeful Cancelariei prezidenţiale de la Washington.
Joe Biden ştie că „există posibilitatea foarte reală” de a-l avea ca adversar pe fostul preşedinte Donald Trump în anul 2024, a declarat Ron Klain, conform site-ului Axios.com şi publicaţiei The Hill.

„Nu aş vrea să fac evaluări sau să îl subestimez pe Donald Trump ca adversar dacă va decide să candideze. Experienţa mea este că preşedinţii în funcţie sunt judecaţi în funcţie de rezultate. Preşedintele Trump avea o reputaţie slabă în 2020. Joe Biden speră să aibă rezultate puternice dacă va candida din nou în 2024”, a explicat Ron Klain.

Au existat semne de întrebare privind o nouă candidatură a lui Joe Biden în anul 2024, când ar avea 81 de ani. Însă preşedintele SUA a semnalat recent că intenţionează să candideze pentru al doilea mandat. „Planul meu este să candidez pentru a fi reales, acestea sunt speranţele mele”, a afirmat Joseph Biden pe 25 martie. Totuşi, Biden a subliniat că acestea sunt „speranţele” lui, dar nu vrea să facă „planuri sigure înainte cu trei ani şi jumătate”.

La rândul său, fostul preşedinte Donald Trump a semnalat în mai multe rânduri că intenţionează să candideze în scrutinul prezidenţial din 2024.

Ultima oră
Pe aceeași temă