Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Justiţia suedeză redeschide ancheta cu privire la viol împotriva lui Julian Assange

Justiţia suedeză redeschide ancheta cu privire la viol împotriva lui Julian Assange

Justiţia suedeză a anunţat luni că a redeschis ancheta cu privire la viol împotriva fondatorului WikiLeaks Julian Assange, exprimându-şi speranţa să-l vadă comparând într-un tribunal înaintea prescierii faptei, în 2020, relatează AFP.

Rl online 0 comentarii

”Eu am decis astăzi (luni) să redeschid ancheta”, a anunţat viceprocurorul Eva-Marie Persson, într-o conferinţă de presă.

”Domnul Assange fiind încarcerat în Marea Britanie, se întrunesc condiţiile în vederea cererii predăriisale (către Suedia) în virtutea unui mandat european de arestare, ceea ce nu era cazul până la 11 aprilie”, data arestării sale de către poliţia britanică în Ambasada Ecuadorului la Londra, în care s-a refugiat don 2012, a adăugat ea.

Comentarii

loading...