Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Kremlinul respinge propunerile lui Trump în vederea unei limitări a aresenalului nuclear

Kremlinul respinge propunerile lui Trump în vederea unei limitări a aresenalului nuclear

Propunerile lui Donald Trump în vederea unei limitări a arsenalelor nucleare nu sunt ”serioase”, a apreciat sâmbătă un purtător de cuvânt al Kremlinului, relatează Reuters.

Rl online 0 comentarii

Preşedintele american a cerut administraţiei sale să pregătească o iniţiativă în vederea unui nou acord privind controlul armamentului strategic cu Rusia şi China, dezvăluia joi The Washington Post (WP).

Trump ar fi justificat aceste măsuri prin costul implicat de cursa înarmării, adăuga ziarul, citând oficiali de la Casa Albă.

”Ar fi ideal să debarasăm întreaga lume de arma nucleară, însă, pe de altă parte, ne-am priva de un factor de disuasiune”, a comentat Dmitri Peskov în faţa presei, în marja Summitului Noilor Drumuri ale Mătăsii, organizat la Beijing.

”Nu trebuie să uităm factorul disuasiunii, paritatea şi disuasiunea”, a adăugat el.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a precizat că Vladimir Putin şi preşedintele chinez Xi Jinping au purtat discuţii importante, în cadrul unei întâlniri, vineri, cu privire la situaţia din Siria, Venezuela şi Libia.

Comentarii

loading...