Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Libia: Garda de coastă a prins peste 490 de migranţi

Libia: Garda de coastă a prins peste 490 de migranţi

Garda de coastă libiană a declarat recuperarea a 493 de migranţi de pe şase bărci gonflabile la nord-est şi nord-vest de Tripoli, ne spune Reuters.

Rl online 0 comentarii

Migranţii, printre care se află 28 de femei şi 5 copii, provin din state arabe, asiatice şi din Africa sub-sahariană.

Toţi au fost transportaţi în centre de detenţie gestionate de Guvernul de Uniune Naţională care se bucură de sprijinul ONU, conform informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al gărzii de coastă libiene, Ayoub Qassem.

Costa de vest a Libiei este un punct principal de plecare pentru migranţii care fug de războaie şi sărăcie în speranţa începerii unei vieţi noi în Europa, deşi numărul traversărilor Mării Mediterane a scăzut serios din iulie 2017.

Migranţii au fost conduşi în mai multe centre de detenţie: 173 la Komas, la aproximativ 120 km est de Tripoli, 166 la Tripoli, 50 la Zawiya şi 104 la Zuwarah.

Comentarii

loading...