Trump: "Niciun american nu a murit în atacurile aeriene lansate de Iran!"

Trump: "Niciun american nu a murit în atacurile aeriene lansate de Iran!"

Niciun american nu a fost rănit de atacurile cu rachete aeriene efectuate de Iran, a declarat preşedintele american Donald Trump miercuri, într-o declaraţie la Casa Albă.

Rl online 0 comentarii

UPDATE "Forţele americane sunt pregătite pentru orice, dar Iranul pare să facă un pas înapoi, ceea ce este un lucru bun pentru toate părţile implicate şi pentru toată lumea. Nu a murit niciun american și niciun irakian. Săptămâna trecută am eliminat unul dintre cei mai periculoși teroriști. Din cauza lui, soldații noștri au murit sau au fost mutilați pe viață. Punea la cale alte atacuri și l-am anihilat. Trebuia eliminat mai demult.

Am decis să impunem noi sancțiuni la adresa Iranului și vor rămâne în funcțiune până când regimul de la Teheran se va schimba. Atacul de azi noapte a fost organizat cu banii furnizați de fost administrație a SUA. E timpul ca Germania, Rusia, Franța, Marea Britanie să se rupă de Iran. Trebuie să cooperăm pentru a face lumea un loc mai sigur.

Iranul trebuie să prospere, poate să fie o țară măreață. Voi solicita azi NATO să fie mult mai implicată în Orientul Mijlociu. Suntem cel mai mare producător de ţiţei şi gaze naturale din lume. Nu mai avem nevoie de petrolul din Orientul Mijlociu.”, a spus Trump.

UPDATE "Nu s-au pierdut vieți americane, datorită sistemului de avertizare", a declarat Donald Trump. Iranul este principalul finanțator al terorismului. Nu vom mai permite niciodată așa ceva. Armata americană l-a eliminat pe generalul responsabil pentru unele dintre cele mai mari atrocități. A ucis personal sute de militari americani. Soldații noștri au murit sau au fost mutilați pe viață. Punea la cale noi atacuri și noi l-am împiedicat. Trebuia eliminat cu multă vreme înainte. Prin uciderea lui am transmis un mesaj important Iranului. SUA au decis să impună noi sancțiuni Iranului", a declarat Donald Trump.

 

Razboi Iran. 22 de rachete au căzut peste bazele americanilor. Potrivit CNN, rachetele nu ar fi provocat victime, însă televiziunea iraniană spune că ar fi 80 de militari americani morți.

Razboi Iran. La ora 18.00, ora României, este așteptată reacția oficială a lui Donald Trump. Acesta a anunțat că va face o declarație, care s-a lăsat așteptată, însă. 

 

 

Comentarii

loading...