23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalLui Teodorovici „îi plac curvele, dar nu în politică”

Lui Teodorovici „îi plac curvele, dar nu în politică”

Eugen Teodorovici a negat, ulterior, într-o scurtă declarație că a rostit cuvântul „curve”.

„Vă spun și dumneavoastră că n-am spus acest lucru”, a răspuns ministrul, întrebat de jurnaliști ce a vrut să spună. „Verificați informația, nu știu de ce tot insistați… vă place…”, a adăugat Teodorovici.

La insistențele jurnaliștilor că există înregistrarea, el a spus: „Dumneavoastră îmi spuneți că ce am spus eu acolo este ceea ce spune domnișoara… recunosc, dar nu e adevărat. Mai verificați încă o dată”.

Inițial a apărut informația Eugen Teodorovici ar fi spus „îmi plac curvele, dar nu blonde”, însă se pare că acesta a spus: „Îmi plac curvele, dar nu în politică”, scrie Libertatea.

Conform sursei citate, nu este clar la cine s-a referit Eugen Teodorovici.

De altfel, audierea lui Florin Cîțu în comisiile pentru buget ale Camerei Deputaților și Senatului a fost de mai multe ori întreruptă de actualul ministru interimar al Finanțelor. Eugen Teodorovici i-a reproșat lui Cîțu că citește de pe foaie și a vociferat chiar și în momentul în care colegii săi încearcau să pună întrebări ministrului desemnat.

De curând, Eugen Teodorovici a făcut niște comentarii deplasate la adresa unei jurnaliste, imediat după ce guvernul Dăncilă a picat la moțiunea de cenzură.

Ministrul Finanțelor a fost oprit pe holul Parlamentului de o jurnalistă de la b1.ro, care l-a întrebat ce va face în continuare, iar răspunsurile lui au fost insinuante și jignitoare.

Cele mai citite

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...

Anunțul zilei în Bundesliga! Xabi Alonso și-a decis viitorul: „Acesta este locul potrivit pentru mine”

Antrenorul spaniol Xabi Alonso a confirmat vineri, într-o conferință de presă, că va continua pe banca formației germane Bayer Leverkusen şi în sezonul viitor,...
Ultima oră
Pe aceeași temă