Madrid, trafic aerian blocat din cauza condițiilor meteo. O furtună de zăpadă a închis pistele

Madrid, trafic aerian blocat din cauza condițiilor meteo. O furtună de zăpadă a închis pistele

O furtună de zăpadă a determinat închiderea temporară a patru piste ale aeroportului de la Madrid pentru a putea fi curăţate, fapt ce a provocat întârzieri în plecarea sau sosirea curselor programate în ziua de luni, relatează EFE.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Aena, agenţia care gestionează aeroportul spaniol, pistele vor putea fi utilizate imediat ce se încheie operaţiunea de deszăpezire.

Agenţia a activat planul de iarnă pentru aeroport după valul de frig şi zăpadă care afectează de duminică o bună parte a Spaniei, în principal centrul şi estul ţării, informează Agerpres.

La Madrid, unde de obicei nu ninge, zăpadă a provocat luni mari probleme circulaţiei în oraşul care s-a trezit de dimineaţă acoperit de o neobişnuită pătură de nea.

Stratul de zăpadă a afectat la prima oră 332 de drumuri în ţară, dintre care 44 erau blocate, în timp ce pentru alte 114 poliţia a recomandat şoferilor să circule cu lanţuri.

Ninsorile căzute în ultimele 24 de ore în Catalonia au determinat suspendarea traficului autobuzelor şcolare pentru o mare parte din drumurile care leagă zece localităţi de Munţii Pirinei, 2.000 de elevi fiind afectaţi.

Comentarii

loading...