15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăInternaționalMadrid, trafic aerian blocat din cauza condițiilor meteo. O furtună de zăpadă...

Madrid, trafic aerian blocat din cauza condițiilor meteo. O furtună de zăpadă a închis pistele

Potrivit Aena, agenţia care gestionează aeroportul spaniol, pistele vor putea fi utilizate imediat ce se încheie operaţiunea de deszăpezire.

Agenţia a activat planul de iarnă pentru aeroport după valul de frig şi zăpadă care afectează de duminică o bună parte a Spaniei, în principal centrul şi estul ţării, informează Agerpres.

La Madrid, unde de obicei nu ninge, zăpadă a provocat luni mari probleme circulaţiei în oraşul care s-a trezit de dimineaţă acoperit de o neobişnuită pătură de nea.

Stratul de zăpadă a afectat la prima oră 332 de drumuri în ţară, dintre care 44 erau blocate, în timp ce pentru alte 114 poliţia a recomandat şoferilor să circule cu lanţuri.

Ninsorile căzute în ultimele 24 de ore în Catalonia au determinat suspendarea traficului autobuzelor şcolare pentru o mare parte din drumurile care leagă zece localităţi de Munţii Pirinei, 2.000 de elevi fiind afectaţi.

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

EXCLUSIV. Directorii de școli, schimbați înainte de alegeri. STATISTICĂ

De la 1 ianuarie 2023 și până la jumătatea lunii martie a super anului electoral în curs, peste 500 de directori și directori adjuncți...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă