14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalMaia Sandu: „În foarte scurt timp, justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru...

Maia Sandu: „În foarte scurt timp, justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru Plahotniuc”

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut demisia judecătorilor Curţii Constituţionale, dar şi a procurorului general, Eduard Harinjen, după ce Partidul Democrat a anunţat că pleacă de la guvernare.

 

Maia Sandu: Decizia de astăzi a PD, una firească

De asemenea, Maia Sandu a anunţat că „justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru Vladimir Plahotniuc şi celor care i s-au subordonat”, relatează Unimedia.

„Decizia de astăzi a Partidului Democrat de a merge în opoziţie este una firească, deşi întârziată. Guvernul Filip nu mai există din 8 iunie. Acţiunile abuzive ale lui Plahotniuc sunt acţiuni ce nu vor rămâne nepedepsite. În foarte scurt timp, justiţia va aplica sancţiunile necesare pentru Plahotniuc şi celor care i s-au subordonat”, a declarat Maia Sandu.

 

Maia Sandu: “Sunt onorată să fiu prim-ministru!”

Ea a mai cerut ca judecătorii Curţii Constituţionale să-şi revizuiască toate actele neconstituţionale şi să-şi dea demisia, precum ca şi procurorul Eduard Harunjen să-şi dea demisia imediat.

„Sunt onorată să fiu prim-ministrul acestei ţări, sunt onorată să fiu prim-ministrul cetăţenilor”, a mai declarat Maia Sandu, conform News.ro.

Partidul Democrat a decis să cedeze puterea Guvernului învestit de majoritatea ACUM – PSRM, prin demisia Guvernului condus de Pavel Filip.

Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă