15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalMalta: Un preot este implicat în furtul unor obiecte de artă în...

Malta: Un preot este implicat în furtul unor obiecte de artă în valoare de 100,000 euro

Deo Debono a recunoscut implicarea sa în furtul operelor de artă din propria parohie, Biserica Sfântul Augustin din Valletta, a informat publicaţia The Times of Malta, citând surse din cadrul poliţiei.

Potrivit postului de televiziune TVM, operele de artă ecleziastică, între care tablouri şi gravuri, au fost furate la începutul acestui an.

TVM a relatat că arhivistul Alex Cauchi a observat că tablourile din biserică erau false şi nu se se potriveau cu inventarul din luna ianuarie.

Alex Cauchi a afirmat că Deo Debono nu mai are voie să-şi exercite funcţia de preot până la finalizarea anchetei poliţiei şi a procedurilor judecătoreşti.

Potrivit cotidianului, preotul a fost arestat în momentul în care când un arzător de tămâie furat a apărut la un magazin de antichităţi.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă