Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Manafort, condamnat la 73 de luni de închisoare

Manafort, condamnat la 73 de luni de închisoare

Fostul director de campanie al lui Donald Trump Paul Manafort a fost condamnat miercuri la 73 de luni de închisoare în legătură cu două capete de acuzare de complot, relatează Reuters.

Rl online 0 comentarii

Trezeci de luni se contopesc cu pedeapsa la care Manafort a fost condamnat săptămâna trecută, în alt dosar, a prezizat judecătoarea federală Amy Berman Jackson.

Manafort a prezentat scuze şi a cerut indulgenţă în cursul şedinţei în care s-a pronunţat pedeapsa.

Judecătorul federal T. S. Ellis din Virginia l-a condamnat săptămâna trecută pe consiltantul politic republican la 47 de luni de închisoare - o pedeapsă neaşteptat de indulgentă - după ce Manafort a fpst găsit vinovat de fraude fiscale şi bancare în alt dosar, iniţiat tot de Mueller.

Comentarii

loading...