Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Marea Britanie: Cel mai rapid ritm de creştere a salariilor din 2015

Salariile în Marea Britanie au înregistrat în perioada decembrie 2017 - februarie 2018 cel mai rapid ritm de creştere din ultimii trei ani, sporind şansele ca Banca Angliei să majoreze rata dobânzii în şedinţa de politică monetară programată în luna mai, transmite BBC.

Rl online 0 comentarii

Câştigurile totale, incluzând bonusurile, au urcat în ritm anual cu 2,8% în perioada menţionată, în timp ce rata inflaţiei s-a situat la 2,9%, şi ar urma să scadă spre 2% până la sfârşitul anului.

Oficiul Naţional de Statistică (ONS) din Marea Britanie a anunţat că rata şomajului a scăzut la 4,2% în perioada decembrie 2017 - februarie 2018, cel mai redus nivel din 1975, iar numărul şomerilor a scăzut cu 16.000, la 1,42 milioane. Numărul angajaţilor din Regatul Unit a crescut cu 55.000, la 32,26 de milioane, în timp ce rata angajării a urcat la nivelul record de 75,4%.

De asemenea, numărul persoanelor care au solicitat în martie indemnizaţie de şomaj a crescut cu 11.600.

Comentarii

loading...