Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sediul Ministerului Afacerilor Externe al României  (Foto: MAE)

Sediul Ministerului Afacerilor Externe al României (Foto: MAE)

Măsuri preventive. Care sunt țările de unde intri automat în carantină, când vii în România

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) al României a publicat lista actualizată a țărilor care au peste 500 de cazuri confirmate de COVID-19 și a celor care au instituit carantina.

Mihai Diac 0 comentarii

Cetăţenii care intră în România venind din ţări care au peste 500 de cazuri de coronavirus confirmate trebuie să intre în autoizolare la domiciliu, pe teritoriul României, timp de 14 zile, a anunțat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) al României, țările care aveau, la data de 16 martie 2020, cel puțin 500 de cazuri confirmate de COVID 19 sunt următoarele: Austria, Belgia, Coreea de Sud - partea ţării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Republica Populară China - zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii şi Suedia.

Pe de altă parte, țările în care este instituită carantina sunt următoarele: Republica Populară Chineză - regiunea Hubei, Italia - întreaga ţară, Coreea de Sud - Daegu (oraş) şi Cheongdo (regiune), precum şi Iran - întreaga ţară.

Comentarii

loading...