20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalMeghan Markle plănuieşte să îl viziteze pe tatăl ei, alături de Prinţul...

Meghan Markle plănuieşte să îl viziteze pe tatăl ei, alături de Prinţul Harry

Potrivit unei surse apropiate familiei regale, citate de tabloidul The Sun, cei doi vor să îi facă o vizită lui Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, care în prezent se recuperează în urma unei intervenţii chirurgicale la inimă, de care a avut nevoie din cauza unui infarct pe care l-a suferit recent, în preajma nunţii regale.

Meghan Markle şi Prinţul Harry, potrivit aceleiaşi surse, au luat legătura constant cu Thomas Markle, care ar fi trebuit să îşi conducă fiica la altar.

„Meghan şi Thomas sunt amândoi devastaţi că el nu a putut participa la nuntă şi au plănuit să se întâlnească curând. Ei au conversat pe toată durata săptămânii trecute, mai ales prin SMS. Meghan a fost îngrijorată pentru el şi l-a contactat constant. Thomas le-a spus altor membri ai familiei sale că speră şi se aşteaptă ca Meghan şi Harry să îl viziteze”, a spus sursa tabloidului The Sun.

Thomas Markle a spus că a urmărit nunta regală la televizor din California, unde se recuperează după intervenţia chirurgicală.  

„Voi regreta întotdeauna că nu am fost acolo şi că nu am putut să îi ţin mâna fiicei mele. Fetiţa mea este ducesă şi o iubesc foarte mult. Fetiţa mea este frumoasă şi pare că este foarte fericită”, a spus el pentru site-ul tabloid TMZ.

Prinţul Harry şi Meghan Markle, deveniţi duci de Sussex, au fost felicitaţi de aproximativ 100.000 de oameni care s-au adunat pe străzile oraşului Windsor.

Cuplul a participat la două recepţii organizate în cinstea evenimentului – prima, dată după-amiază de regina Elizabeth, unde a cântat Elton John, iar a doua, de prinţul Charles, unde actorul Idris Elba ar fi jucat rolul de DJ.

Între cei 600 de invitaţi s-au numărat jucătoarea de tenis Serena Williams, actorul George Clooney, soţii David şi Victoria Beckham, cântăreaţa Joss Stone şi vedeta de televiziune şi actriţa Oprah Winfrey. Clooney şi Williams au fost invitaţi şi la a doua recepţie – la care au participat doar 200 de persoane – de la Frogmore House.

După ce a purtat, la ceremonia religioasă, o rochie Givenchy, albă, cu mâneci lungi – respectând protocolul -, Meghan Markle a schimbat-o pentru recepţia de seară cu una semnată Stella McCartney, albă, dar fără mâneci. În plus, ea a purtat un inel cu acvamarin care a aparţinut mamei prinţului Harry, prinţesa Diana.

Ducele şi Ducesa de Sussex nu au plecat în luna de miere imediat după nuntă, deoarece marţi ei trebuie să fie prezenţi la un eveniment caritabil organizat de prinţul Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, la Palatul Buckingham.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu anunță că programul supermarketurilor NU se modifică în weekend

Supermarketurile nu se închid în weekend și nici nu vor avea program modificat. Premierul Marcel Ciolacu anunță că nu este benefică această măsură. „Vreau să...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...
Ultima oră
Pe aceeași temă