13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalMelania Trump „onoarea vieții de a servi ca primă doamnă!” tristă pentru...

Melania Trump „onoarea vieții de a servi ca primă doamnă!” tristă pentru Air Force Ashli Babbitt…

Prima Doamnă Melania Trump: Calea noastră înainte

Melania Trump 11 ianuarie 2021

La fel ca voi toți, am reflectat la anul trecut și la modul în care inamicul invizibil, Covid-19, a străbătut frumoasa noastră țară. Toate Națiunile au cunoscut pierderea celor dragi, durerea economică și impactul negativ al izolației.

În calitate de primă doamnă, a fost inspirat să asistăm în mod direct la ceea ce vor face oamenii marii noastre națiuni unul pentru celălalt, mai ales atunci când suntem cei mai vulnerabili.

Cu aproape fiecare experiență pe care am avut-o, m-am trezit purtând poveștile multor persoane acasă cu mine în inima mea.

Cel mai recent, inima mea se îndreaptă către: veteranul forțelor aeriene, Ashli ​​Babbitt, Benjamin Philips, Kevin Greeson, Roseanne Boyland și ofițerii de poliție din Capitol, Brian Sicknick și Howard Liebengood. Mă rog pentru confortul și forța familiilor lor în acest moment dificil.â

Citește și UCISĂ de forțele de apărare din Capitol, Ashli este fostă luptătoare în Irak, devotată lui Trump

Sunt dezamăgită și descurajată de ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. Mi se pare rușinos că în jurul acestor evenimente tragice s-au produs bârfe salace, atacuri personale nejustificate și false acuzații înșelătoare asupra mea – de la oameni care caută să fie relevanți și să aibă o agendă. De data aceasta este vorba doar despre vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi. Nu trebuie folosit pentru câștig personal.

Națiunea noastră trebuie să se vindece în mod civil.Condamn absolut violența care a avut loc la Capitoliul națiunii noastre. Violența nu este niciodată acceptabilă.

În calitate de american, sunt mândru de libertatea noastră de a ne exprima punctele de vedere fără persecuție. Este unul dintre idealurile supreme pe care se bazează fundamental America. Mulți au făcut sacrificiul suprem pentru a proteja acest drept. Având în vedere acest lucru, aș dori să fac apel la cetățenii acestei țări să ia un moment, să facă o pauză și să privească lucrurile din toate perspectivele.

Îi implor pe oameni să oprească violența, să nu fac niciodată presupuneri bazate pe culoarea pielii unei persoane sau să folosesc ideologii politice diferite ca bază pentru agresivitate și cruditate. Trebuie să ne ascultăm unii pe alții, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne unește și să ne ridicăm deasupra a ceea ce ne desparte.

Este inspirat să vedem că atât de mulți au găsit o pasiune și un entuziasm în participarea la alegeri, dar nu trebuie să permitem acelei pasiuni să se transforme în violență. Calea noastră înainte este să ne unim, să ne găsim punctele comune și să fim oamenii buni și puternici pe care știu că suntem.

Puterea și caracterul țării noastre s-au dezvăluit în comunitățile afectate de dezastre naturale și în această teribilă pandemie care ne-a afectat pe toți. Firul comun în toate aceste situații provocatoare este hotărârea neclintită a americanilor de a se ajuta reciproc. Compasiunea ta a arătat adevăratul spirit al țării noastre.

După cum am spus în timpul verii, în aceste momente definitorii vom privi în urmă și le vom spune nepoților noștri că, prin empatie, forță și hotărâre, am reușit să restabilim promisiunea viitorului nostru. Fiecare dintre voi este coloana vertebrală a acestei țări. Sunteți oamenii care continuați să faceți din Statele Unite ale Americii ceea ce este și care aveți responsabilitatea incredibilă de a pregăti generațiile noastre viitoare să lase totul mai bine decât au găsit-o.

A fost onoarea vieții mele să servesc ca primă doamnă. Vreau să mulțumesc milioanelor de americani care mi-au susținut soțul și pe mine în ultimii 4 ani și au arătat impactul incredibil al spiritului american. Vă sunt recunoscător tuturor că mi-ați permis să vă servesc pe platforme care îmi sunt dragi.

Cel mai important, cer vindecare, grație, înțelegere și pace pentru marea noastră națiune.

Să ne amintim în fiecare zi că suntem o singură națiune sub Dumnezeu. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și Dumnezeu să binecuvânteze Statele Unite ale Americii.

Cu sinceritate,

Melania Trump

 

Melania Trump scrisoare 11 ianuarie 2020

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...

Rezultate fotbal: România a pierdut cu 2-3 în fața Columbiei. La EURO 2024 va înfrunta Ucraina

Naţionala de fotbal a României a fost învinsă de reprezentativa Columbiei cu scorul de 3-2 (2-0), loc marţi seara, pe Stadionul Civitas Metropolitano din...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...
Ultima oră
Pe aceeași temă