14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalMesaj de 8 martie de pe Stația Spațială Internațională. Ce le-a transmis...

Mesaj de 8 martie de pe Stația Spațială Internațională. Ce le-a transmis femeilor un cosmonaut rus

Acesta s-a filmat pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), în care le promite că bărbaţii, inspiraţi de frumuseţea şi delicateţea doamnelor şi domnişoarelor, sunt gata pentru “fapte de eroism”, conform DPA.

“Vă mulţumim tuturor mamelor, soţiilor, surorilor, prietenelor şi fiicelor – noi bărbaţii suntem pregătiţi de fapte de eroism”, susţine cosmonautul în clipul video de felicitare transmis de Agenţia spaţială rusă, Roscosmos.

Ziua Internaţională a Femeii, marcată la 8 martie, este o sărbătoare foarte populară în Rusia şi în fostele state sovietice, deşi rolul femeii în societate în fostele state membre ale URSS a rămas mai degrabă unul conservator prin comparaţie cu cel al femeilor din Occident.

Cosmonautul în vârstă de 46 de ani şi-a continuat mesajul lăudând energia, frumuseţea şi farmecul doamnelor şi domnişoarelor.

“Fie ca mereu să fie un zâmbet pe chipul vostru care să ne inspire spre noi succese”, a mai adăugat Shkaplerov, care apoi a făcut cu mâna în semn de la revedere şi a dat drumul microfonului care a rămas să plutească în imponderabilitate, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...
Ultima oră
Pe aceeași temă