10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalMichelle Obama, mesaj în ziua învestirii lui Biden: „Putem începe să ne...

Michelle Obama, mesaj în ziua învestirii lui Biden: „Putem începe să ne gândim la viitor”

Barack și Michelle Obama sunt așteptați să participe la evenimentul de învestire al lui Joe Biden, care va avea loc astăzi. Pentru a începe ziua cum se cuvine, Michelle Obama a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care transmite că prin noul cabinet care vine la putere astăzi, cetățenii vor putea din nou să se gândească la viitor.

 

„Azi este ziua cea mare. După o epocă tulburătoare de haos și dezbinare, intrăm în următorul capitol al conducerii americane odată cu inaugurarea lui Joe Biden și Kamala Harris. În acest moment, simt mai mult decât o ușurare lăsând în urmă ultimii patru ani. Mă simt cu adevărat plină de speranță pentru ceea ce va urma.

Joe Biden și Kamala Harris sunt genul de lideri pe care națiunea noastră îi merită – oameni decenți, muncitori, care reflectă valorile noastre. Mai presus de toate, sunt ghidați de empatie, onestitate și dorința de a pune nevoile țării noastre înaintea lor. Sunt hotărâți să facă viața mai bună tuturor americanilor și știu că ne vor aduce înapoi stabilitatea care care a lipsit enorm din cauza pandemiei devastatoare. Ca să nu mai vorbim, vom avea exemple grozave de conducere în dr. Jill Biden și Douglas Emhoff.

Nu este un secret că munca viitoare va fi o provocare. Și nimeni, nici măcar un președinte, nu este capabil să fluture o baghetă magică și să rezolve problemele care persistă în această țară. Dar anul trecut am văzut oameni din toată America intensificându-se ca niciodată, indiferent dacă a protestat în mod pașnic împotriva nedreptății rasiale, a înregistrat votanți pentru prima dată sau pur și simplu s-a asigurat că un vecin își poate procura alimentele în siguranță. Se pare că în sfârșit am putea avea ceva impuls. Și cu Joe Biden și Kamala Harris în Casa Albă, putem începe din nou să ne gândim la construirea viitorului pe care îl dorim pentru noi și pentru copiii noștri”, a fost mesajul transmis de Michelle Obama.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...
Ultima oră
Pe aceeași temă