Credit foto - Facebook

Credit foto - Facebook

Michelle Obama, mesaj în ziua învestirii lui Biden: „Putem începe să ne gândim la viitor”

Fosta primă-doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a scris pe rețelele de socializare un mesaj plin de speranță în ziua învestirii celui de-al 46-lea președinte al SUA, Joe Biden.

Bianca Ion 0 comentarii

Barack și Michelle Obama sunt așteptați să participe la evenimentul de învestire al lui Joe Biden, care va avea loc astăzi. Pentru a începe ziua cum se cuvine, Michelle Obama a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care transmite că prin noul cabinet care vine la putere astăzi, cetățenii vor putea din nou să se gândească la viitor.

 

„Azi este ziua cea mare. După o epocă tulburătoare de haos și dezbinare, intrăm în următorul capitol al conducerii americane odată cu inaugurarea lui Joe Biden și Kamala Harris. În acest moment, simt mai mult decât o ușurare lăsând în urmă ultimii patru ani. Mă simt cu adevărat plină de speranță pentru ceea ce va urma.

Joe Biden și Kamala Harris sunt genul de lideri pe care națiunea noastră îi merită - oameni decenți, muncitori, care reflectă valorile noastre. Mai presus de toate, sunt ghidați de empatie, onestitate și dorința de a pune nevoile țării noastre înaintea lor. Sunt hotărâți să facă viața mai bună tuturor americanilor și știu că ne vor aduce înapoi stabilitatea care care a lipsit enorm din cauza pandemiei devastatoare. Ca să nu mai vorbim, vom avea exemple grozave de conducere în dr. Jill Biden și Douglas Emhoff.

Nu este un secret că munca viitoare va fi o provocare. Și nimeni, nici măcar un președinte, nu este capabil să fluture o baghetă magică și să rezolve problemele care persistă în această țară. Dar anul trecut am văzut oameni din toată America intensificându-se ca niciodată, indiferent dacă a protestat în mod pașnic împotriva nedreptății rasiale, a înregistrat votanți pentru prima dată sau pur și simplu s-a asigurat că un vecin își poate procura alimentele în siguranță. Se pare că în sfârșit am putea avea ceva impuls. Și cu Joe Biden și Kamala Harris în Casa Albă, putem începe din nou să ne gândim la construirea viitorului pe care îl dorim pentru noi și pentru copiii noștri”, a fost mesajul transmis de Michelle Obama.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...