Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Miliardarii lumii lucrează și donează de acasă!

Miliardarii lumii lucrează și donează de acasă!

nii dintre cei mai influenți miliardari ai lumii au donat bani pentru finanțarea de studii științifice, au plătit pentru echipamente medicale și au ajutat victimele pandemiei de coronavirus.

Eugen Cișmașu 0 comentarii

De exemplu, Jack Ma, co-fondatorul și directorul executiv al Alibaba Group, a alocat 14 milioane de dolari prin Fundația Ma pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirus. Miliardarul chinez a mai donat 1,1 milioane de kit-uri de testare, șase milioane de măști, dar și 60.000 de combinezoane și scuturi pentru față către 54 de țări din Africa. Fundația sa a mai donat 500.000 de kit-uri de testare și 1 milion de măști de față către autoritățile americane. Încă 1 milion de măști de față au mers către Japonia, în timp ce în Europa au fost donate 1,8 milioane de măști și 100.000 de kit-uri de testare.

Bill Gates, co-fondator al Fundației Bill & Melinda Gates, a donat 100 de milioane de dolari pentru detectarea și găsirea unui tratament pentru coronavirus.

În industria de fashion, Ralph Lauren a donat 10 milioane de dolari pentru combaterea epidemiei. Remo Ruffini, CEO Moncler, a donat 10 milioane de euro, iar Giorgio Armani a alocat 1,25 de milioane de euro pentru spitalele și instituțiile de sănătate din Italia.

Jeff Bezos, CEO Amazon, a donat 25 de milioane de dolari către un fond care va sprijini angajații în perioada crizei.

Michael Bloomberg, fondatorul unui conglomerat de tehnologie și media, va dona 40 de milioane de dolari pentru limitarea extinderii coronavirus în Africa și statele cu economii slăbite.

Fondatorul Facebook a făcut, de asemenea, o donație prin intermediul fundației gestionată împreună cu soția sa.

Comentarii

loading...