Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul de Externe rus anunţă că îl va convoca ambasadorul Olandei

Ministerul de Externe rus anunţă că îl va convoca ambasadorul Olandei

Ministerul de Externe rus a anunţat că îl va convoca pe ambasadorul Olandei la Moscova din cauza unei campanii de dezinformare împotriva Rusiei, conform agenţiei TASS, scrie Reuters.

Rl online 0 comentarii

Săptămâna trecută, ministrul olandez al Apărării, Ank Bijleveld, a anunţat că serviciul olandez de informaţii a dejucat o operaţiune rusă care a vizat în aprilie Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice (OIAC), cu sediul la Haga, şi a expulzat patru agenţi ruşi.

De asemenea, un laptop aparţinând unuia dintre cei patru agenţi a fost utilizat în Brazilia, Elveţia şi Malaysia.

În privinţa Malaysiei, conţinutul viza ancheta cu privire la zborul MH17 aparţinând Malaysia Airlines, doborât de cu o rachetă, în 2014, în estul Ucrainei, a dat asigurări ministrul într-o conferinţă de presă.

”Guvernul olandez consideră extrem de îngrijorătoare implicarea acestor agenţi de informaţii”, a deplâns ministrul olandez Ank Bijleveld în această conferinţă de presă.

Comentarii

loading...