Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul de Externe Britanic: Avem o mică șansă de a salva accordul nuclear cu Iranul

Ministrul de Externe Britanic: Avem o mică șansă de a salva accordul nuclear cu Iranul

Ministrul de externe al Marii Britanii Jeremy Hunt, a declarat la reuniunea de la Bruxelles, că este încă timp pentru salvarea acordului nuclear cu Iranul şi că există divergenţe privind abordarea crizei iraniene față de la cea americană, ne spune Reuters.

Lorand Stoica 0 comentarii

'Iranul este încă la cel puţin un an de a dezvolta o bombă nucleară', le-a spus Hunt jurnaliştilor prezenţi la Bruxelles. În opinia ministrului britanic, există încă 'o mică fereastră (de oportunitate) pentru menţinerea în viaţă a acordului, 'chiar dacă 'aceasta se închide într-o oarecare măsură'. Reuniunea de la Bruxelles va încerca să găsească modalităţi de a convinge SUA şi Iranul să reducă tensiunile dintre ele şi să înceapă un dialog, pe fondul temerilor că acordul din 2015 este aproape de a se prăbuşi.

'Pe drum spre Bruxelles pentru discuţii urgente privind mijloacele de reducere a tensiunilor cu Iranul', a scris el pe Twitter, înaintea sosirii în capitala Belgiei.

Comentarii

loading...