Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Misiunea China de propagandă pe Facebook

Misiunea China de propagandă pe Facebook

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Mass-media chineză de stat exploatează o întârziere în noile reguli de publicitate ale Facebook pentru a răspândi propaganda coronavirusului în țările semnificative din punct de vedere strategic, inclusiv aliații britanici.
Facebook plănuise să ia măsuri severe asupra reclamelor politice din 32 de țări, aducându-le în concordanță cu regulile mai stricte pe care le impune deja pe piețele sensibile, precum SUA, Marea Britanie, Uniunea Europeană și Taiwan. Însă pandemia a forțat Facebook să întârzie acest plan, permițând Chinei să continue să bombardeze aceste țări cu anunțuri politice fără ,,etichetă”. Analiza realizată de Telegraph a constatat diferențe semnificative în tactica Chinei între diferite țări, reclamele fiind afișate în țări în care regulile nu sunt încă în vigoare fiind mult mai susceptibile să critice SUA, sau să se concentreze pe președintele Chinei, Xi Jinping.

Comentarii

loading...