Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

NATO în criză: Turcia vrea să riposteze împotriva Statelor Unite

NATO în criză: Turcia vrea să riposteze împotriva Statelor Unite

Tensiunile continuă să crească între SUA și Turcia, în urmă achiziției turcești a sistemului rusesc de apărare S-400, conform Reuters.

Lorand Stoica 0 comentarii

După ce Turcia a achiziționat sisteme rusești S-400, SUA au exclus-o din programul F-35 - cel mai modern avion din istorie. Mai mult, americanii s-ar pregăti să ia și alte măsuri iar turcii sunt gata să riposteze.

UN reprezentant al Turciei spune că țara sa va riposta și va lua de asemenea măsuri împotriva SUA în cazul America va impune sancțiuni.

Cu toate că, potrivit specialiștilor impunerea sancțiunilor împotriva Turciei pare inevitabilă, președintele american Donald Trump a declarat că Administrația sa nu a luat momentan nici o decizie finală privind sancționarea Turciei pentru achiziționarea de sisteme antirachetă S-400.

Comentarii

loading...