Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numărul cererilor de azil depuse în Canada, în creştere

Numărul cererilor de azil depuse în Canada, în creştere

Numărul cererilor de azil în Canada depuse de la începutul anului l-a depăşit deja pe cel din aceeaşi perioadă din 2018, conform Petra

Rl online 0 comentarii

De la începutul anului până la jumătatea lunii septembrie, autorităţile canadiene au primit 39.705 noi cereri de azil, cu 5.000 mai multe decât în perioada similară a anului 2018.

În acelaşi timp, în luna august s-a înregistrat o uşoară scădere a numărului persoanelor interceptate la frontiera dintre SUA şi Canada ce doreau să treacă graniţa ilegal şi să solicite ulterior azil. Astfel, în august 1.762 de persoane au fost oprite de poliţia de frontieră canadiană, faţă de 1.874 în luna iulie.

În august 2017 s-au înregistrat 8.800 solicitări de azil primite de guvernul canadian, când numeroşi migranţi, în special haitieni, au trecut frontiera canadiano-americană pentru a cere azil.

Comentarii

loading...