Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Nunta Regală: Primele fotografii cu consimţământul scris al reginei Elisabeta

Palatul Buckingham a făcut publice fotografii cu consimţământul scris al reginei Elisabeta a II-a, în ceea ce priveşte nunta prinţului Harry cu Meghan Markle.

Rl online 0 comentarii

Imaginile apar cu o săptămână înaintea fericitului eveniment, care va avea loc la Windsor.

Documentul extrem de important este scris de mână pe o bucată de pergament, folosită exclusiv pentru cele mai importante acte de stat, şi poartă, alături de toate însemnele britanice, emblema prinţului Harry. De asemenea, pe actul cu pricina pot fi observaţi şi maci galbeni, simbol al Columbiei, ţara natală a lui Meghan Markle. 

Documentul este scris de mână pe pergament - folosit doar pentru cele mai importante acte de stat - decorat cu un dragon roşu, care simbolizează Ţara Galilor şi embleme florale ale Marii Britanii - tradafirul, scaietele şi trifoiul. În plus, este adăugată şi emblema prinţului Harry, inclusiv trei scoici din blazonul familiei Spencer.

Elementul cel mai important este, însă, semnătura reginei, aşezată în dreapta sus. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, iar acela va fi şi momentul în care vor primi documentul semnat de regină. 

Comentarii

loading...