13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăInternaționalO fostă prezentatoare a show-ului „Insula Iubirii” s-a sinucis

O fostă prezentatoare a show-ului „Insula Iubirii” s-a sinucis

Caroline Flack, care a fost gazda controversatului reality show „Insula iubirii/ Love Island” încă de la lansarea acestuia, a murit la 40 de ani, a confirmat familia acesteia, sâmbătă.

 
Un avocat al familiei vedetei a confirmat că Flack s-a sinucis în apartamentul său londonez, potrivit Associated Press.

Flack a renunţat la rolul de gazdă a emisiunii „Love Island” anul trecut, după ce a fost pusă sub acuzare pentru agresarea iubitului ei, Lewis Burton. A negat acuzaţiile, iar procesul său era programat să înceapă luna viitoare.

Televiziunea ITV, care difuzează show-ul, a transmis într-un comunicat că „toată lumea de la ITV şi este în stare de şoc şi întristată din cauza acestei veşti”.

Episodul de sâmbătă seară al show-ului, aflat la al şaselea sezon, a fost anulat, iar televiziunea nu a anunţat dacă va difuza emisiunea duminică seară.

„Love Island” este un reality show în care concurenţii, persoane tinere şi atrăgătoare, sunt duşi într-un decor tropical, unde trebuie să îşi găsească parteneri din rândul lor sau riscă să fie exilaţi.

Criticii spun că emisiunea pune persoane vulnerabile sub o presiune publică intensă.

Doi foşti concurenţi ai emisiunii, Sophie Gradon şi Mike Thalassitis, s-au sinucis, în 2018, respectiv 2019. Decesele lor au reînviat dezbaterile privind etica reality show-urilor.

Caroline Flack a debutat ca gazdă a unor emisiuni pentru copii, apoi a participat la programe TV populare precum „I’m A Celebrity…Get Me Out of Here!” şi „The X-Factor”. În 2014, a câştigat show-ul „Strictly Come Dancing”, versiunea britanică a emisiunii concurs „Dansând cu stelele”. În 2018 a debutat pe scena de teatru londoneză, în musicalul „Chicago”.

Cele mai citite

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Renunțarea la sobele cu lemne, inepții. “Cu ce să ne încălzim? Curent electric? Ăla pe care am ajuns să îl importăm la prețuri astronomice?”,...

Partidul S.O.S al Dianei Șoșoacă susține că românii nu se pot încălzi cu "curentul electric importat la prețuri astronomice", ci este nevoie de sobele...
Ultima oră
Pe aceeași temă