Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O grupare de proxeneţi români a fost destructurată în Franţa

O grupare de proxeneţi români a fost destructurată în Franţa

Potrivit cotidianului Le Parisien, o grupare de proxeneţi români care obliga tinere românce să se prostitueze în oraşele Rennes şi Nantes a fost destructurată în Franţa, fiind arestate15 persoane.

Rl online 0 comentarii

Destructurarea reţelei a fost posibilă în urma unei anchete a Poliţiei franceze, care a durat mai bine de şase luni. Ancheta a stabilit că tinerele fuseseră atrase în Franţa după ce fuseseră seduse de proxeneţi în România.

Ulterior, investigaţia s-a extins la nivel european, astfel că 15 persoane au fost reţinute în Franţa, Germania, Italia şi România.

Anchetele financiare întreprinse de Europol estimează că proxeneţii au primit, pe parcursul câtorva luni, cel puţin un milion de euro din Franţa.


„Toţi banii câştigaţi de femei erau trimişi în România. Ele nu aveau decât minimul necesar pentru a trăi şi erau, pur şi simplu, reduse la sclavie. Ele se prostituau ore întregi, în timp ce ei îşi construiau adevărate palate în România”, a declarat o sursă apropiată anchetei.


Le Parisien mai notează că anchetatorii români au confiscat mai multe autoturisme de lux ce aparţineau membrilor reţelei, iar bunurile achiziţionate de proxeneţi continuă să facă obiectul unei anchete în România.

Comentarii

loading...