Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

Pakistan: Fostul preşedinte Nawaz Sharif, interdicţie pe viaţă la activităţi politice

Fostul preşedinte pakistanez Nawaz Sharif a fost îndepărtat pentru totdeauna din viaţa politică a ţării sale printr-o decizie a Curţii Supreme de la Islamabad, informează vineri dpa şi Reuters, citând media locale.

Rl online 0 comentarii

Destituit în luna iulie de aceeaşi instanţă, Nawaz Sharif a fost judecat în noiembrie pentru implicarea sa într-un caz de corupţie.

Ancheta împotriva sa a fost iniţiată în urma dezvăluirilor în cazul 'Panama Papers' din 2016, vizând în special proprietăţile familiei sale din Londra. În consecinţă, el a fost constrâns să se retragă din funcţia de premier şi să depună mandatul de deputat de Lahore.

Niciunul din cei 15 premieri care au condus Pakistanul de-a lungul celor 70 de ani de istorie turbulentă a ţării nu a reuşit să-şi ducă până la capăt mandatul de cinci ani. Sharif însuşi a fost forţat de trei ori să îşi părăsească postul: prima dată din cauza unui scandal de corupţie, a doua oară în urma unei lovituri de stat şi a treia oară după hotărârea Curţii Supreme.

Comentarii

loading...