Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Palestina comemorează civilii morți în ziua inaugurării ambasadei SUA la Ierusalim

Palestina comemorează civilii morți în ziua inaugurării ambasadei SUA la Ierusalim

O carte de condoleanţe va fi deschisă, marţi, între 11.00 şi 14.00, la Ambasada Palestinei la Bucureşti, în memoria celor 64 de civili care au murit pe 14 mai în urma protestelor palestiniene la frontiera Fâşiei Gaza cu Israel.

Iulian Budușan 0 comentarii

"Ca urmare a tragicelor evenimente şi a masacrului atroce al armatei de ocupaţie israeliană asupra populaţiei civile palestiniene în care au fost ucisi la data de 14.05.2018 64 de civili palestinieni şi au fost răniti peste 2500, zilele de 15, 16 si 17 mai au fost declarate zile de doliu national. O carte de condoleante va fi deschisa la sediul ambasadei noastre din Str. Cpt.Av. Marasoiu Gheorghe nr. 11, Sector 1, Bucuresti in ziua de 22.05.2018 in intervalul orar 11.00 – 14.00", transmite Ambasada Palestinei printr-un comunicat de presă.

Proteste au avut loc chiar în ziua inaugurării Ambasadei SUA la Ierusalim, România având reprezentant la ceremonie.

Ambasadorul palestinian în România, Fuad Kokaly, rechemat recent la Ramallah, a declarat, într-un interviu pentru Mediafax, că decizia guvernului român de a adopta un memorandum privind relocarea ambasadei este surprinzătoare şi că întotdeauna vor exista interese în politică.

"Toţi ambasadorii palestinieni din ţările europene care au participat la deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim au fost rechemaţi la Ramallah", explică ambasadorul Statului Palestina la Bucureşti, Fuad Kokaly.

Diplomatul a fost rechemat în data de 16 mai şi nu a revenit în România nici la această dată.

Comentarii

loading...