4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăInternaționalPanică într-un avion United Airlines. Motorul aparatului a început să se dezintegreze...

Panică într-un avion United Airlines. Motorul aparatului a început să se dezintegreze în aer

Fotografiile și filmările făcute prin fereastră de către pasageri arată că motorul tremura puternic în zbor și era complex expus, relatează The Guardian, citează Digi24.

Panica la bordul avionului, un Boeing 777-222, a început cu 35 de minute înainte de ora la care aeronava trebuia să aterizeze pe aeroportul din Honolulu. Pasagerii au auzit o bubuitură puternică, iar oamenii au văzut îngroziți cum se rupeau bucăți dintr-un motor al avionului.

Piloții au trimis imediat un semnal de alarmă și au cerut permisiunea pentru a efectua o aterizare de urgență. Un inginer Google care se afla la bord și vedea pe geam motorul a încărcat mai multe imagini pe Twitter. O altă pasageră a declarat că acesta a fost „cel mai înfricoșător zbor din viața” ei, dar că piloții „au făcut o treabă excelentă”, iar însoțitorii de zbor au tratat situația cu mult calm.

Compania United Airlines a anunțat, printr-un comunicat, că va colabora cu Administrația Federală a Aviației pentru a descoperi de ce motorul avionului s-a dezintegrat în zbor. United a declarat pentru Business Insider că aeronava este unul dintre primele avioane Boeing 777 vândute vreodată și a fost fabricat în 1994.

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă