Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Papa Francisc transmite mulțumiri pentru fiecare mesaj primit de Crăciun

Papa Francisc transmite mulțumiri pentru fiecare mesaj primit de Crăciun

Papa Francisc a mulţumit public marţi pentru toate mesajele de felicitare ce i-au fost trimise cu ocazia Crăciunului, relatează EFE, citată de Agerpres.

Rl online 0 comentarii

"În aceste săptămâni am primit foarte multe mesaje de felicitare. Fiind imposibil să răspund la fiecare, îmi exprim astăzi faţă de toţi cele mai vii mulţumiri, mai ales pentru darul rugăciunii. Vă mulţumesc din inimă! Domnul să vă răsplătească cu bunătatea sa!", a spus papa Francisc, marţi, după rugăciunea Angelus în Piaţa Sf. Petru, în ziua Sfântului Ştefan, care a fost primul martir, zi de sărbătoare în Italia.

Pe de altă parte, în timpul rugăciunii Angelus, papa a subliniat că ''mesajul lui Iisus este incomod şi ne incomodează pentru că sfidează puterea religioasă lumească şi constituie o provocare pentru conştiinţe''. ''După venirea sa, este necesar a ne converti, a schimba mentalitatea, a renunţa la gândirea dinainte'', conform relatării Radio Vatican.

Şeful Bisericii Catolice a explicat, de asemenea, că Iisus vine să elimine "orice conflict şi resentimente". ''El este izvorul iubirii care ne deschide spre comuniunea cu fraţii, îndepărtând orice conflict şi resentiment. Să-i cerem lui Iisus, născut pentru noi, să ne ajute să ne asumăm această dublă atitudine de încredere în Tatăl şi de iubire pentru aproapele''.

Comentarii

loading...