Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Papa Francisc va merge în vizită în Japonia şi Thailanda

Papa Francisc va merge în vizită în Japonia şi Thailanda

Papa Francisc va merge într-o călătorie în Asia, devenind primul suveran pontif care va merge în vizită în Thailanda şi Japonia de aproape patru decenii, conform Reuters

Rl online 0 comentarii

În Japonia, suveranul pontif va merge în capitala Tokyo, precum şi în cele două oraşe lovite de bombele atomice lansate de SUA la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial - Hiroshima şi Nagasaki, a declarat vineri şeful de cabinet al premierului nipon, Yoshihide Suga. Vizita va reprezenta prima călătorie papală în Japonia din 1981.

Călătoria în Thailanda va coincide cu aniversarea a 350 de ani de la înfiinţarea 'Misiunii din Siam' de către papa Clement al IX-lea pentru supravegherea misiunilor din Siam, fostul nume al Thailandei. Fostul papa Ioan Paul al II-lea a vizitat Thailanda în 1984. Catolicii sunt o mică minoritate în Thailanda budistă, reprezentând mai puţin de 2% din populaţie. Călătoria papală din Asia face parte din iniţiativa Papei Francisc de a intensifica dialogul cu alte religii pentru a promova pacea mondială.

Comentarii

loading...