8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalPartenera lui Assange și Pamela Anderson îi cer lui Trump o grațiere...

Partenera lui Assange și Pamela Anderson îi cer lui Trump o grațiere de ultim moment a editorului

Într-un videoclip postat pe Twitter, Moris a spus că Trump ar putea încă „face ceea ce trebuie” în ciuda faptului că a părăsit deja Casa Albă pentru ultima dată.

„Dle preşedinte, Julian este acum în închisoare, ar putea muri acolo. Aceasta poate fi singura lui şansă”, a declarat ea.

În pledoaria sa, ea a făcut referire la decizia fostului preşedinte Barack Obama de a-l graţia pe denunţătorul Chelsea Manning înainte de a-şi încheia mandatul. „Cum se poate ca editorul să nu fie iertat atunci când este denunţătorul?”, a spus Moris.

Assange se află în prezent în închisoare în sud-estul Angliei. La începutul acestei luni, judecătoarea Vanessa Baraitser a decis că el nu ar trebui extrădat din cauza îngrijorărilor legate de sănătatea sa, dar i-a refuzat eliberarea pe cauţiune, considerând că există riscul ca el să încerce să se sustragă din nou autorităţilor. 

La rândul său, actrița Pamela Anderson i-a cerut lui Donald Trump să-l ierte pe Julian Assange în ultimele sale zile de președinte al SUA, spunând că măsura ar putea fi „modalitatea perfectă” de a-și încheia mandatul, scrie news.sky.com. 

Fosta vedetă a Baywatch este unul dintre cei mai renumiți susținători ai fondatorului WikiLeaks, Assange, și l-a vizitat de mai multe ori la Londra, inclusiv la închisoarea Belmarsh în mai 2019.

Cele mai citite

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

VIDEO. Cătălin Cîrstoiu: “Îmi pare rău că nu l-am ascultat pe Traian Băsescu”

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun PSD - PNL la Primăria Capitalei, a vorbit, înt-o conferință de presă, despre expunerea publică ce i-a adus "mult rău"...

OFICIAL. Cristian Popescu Piedone, primul candidat înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. “Astăzi se închid zvonurile că mă voi retrage”

Cristian Popescu Piedone, președintele Partidului Umanist Social Liberal, este primul candidat înscris oficial în cursa pentru funcția de primar general. Cristian Popescu Piedone și-a depus...
Ultima oră
Pe aceeași temă