Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhul Rusiei şi-a amânat vizita în Republica Moldova

Patriarhul Rusiei şi-a amânat vizita în Republica Moldova

Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, şi-a amânat vizita în Republica Moldova, a anunţat joi seara preşedintele Igor Dodon pe pagina sa de Facebook, fără să precizeze motivele amânării acestei vizite, potrivit Radio Chişinău.

Rl online 0 comentarii

'În cadrul discuţiei telefonice pe care am avut-o cu şeful Departamentului de relaţii externe al Patriarhiei Ruse, mitropolitul de Volokolamsk, Ilarion, am fost informat despre decizia privind amânarea vizitei patriarhului Kirill în Republica Moldova pentru o dată ulterioară', a afirmat Dodon, adăugând că, săptămâna viitoare, când va efectua o vizită oficială la Moscova se va întâlni cu patriarhul rus şi vor discuta despre când acesta ar putea să vină în Republica Moldova.

Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kirill, urma să efectueze o vizită în Republica Moldova în perioada 25-28 octombrie. Ulterior acesta a anunţat că îşi scurtează vizita cu două zile. El urma să vină la Chişinău sâmbătă, 27 octombrie, iar ulterior să meargă la Comrat şi Bălţi.

Comentarii

loading...