13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalPatru bărbaţi au murit fiind urmăriţi de o maşină de poliţie fără...

Patru bărbaţi au murit fiind urmăriţi de o maşină de poliţie fără însemne

Cei patru călătoreau cu un autoturism BMW şi au fost urmăriţi de o maşină de poliţie care nu avea însemne oficiale în momentul accidentului, a anunţat Biroul Independent pentru Conduită a Poliţiei din Marea Britanie (IOPC). Aceştia au ajuns la faţa locului pentru a strânge dovezi.

Poliţia din Yorkforshire a transmis: ”Poliţia poate să confirme acum că cei patru bărbaţi care se aflau în maşina ce a fost implicată în accidentul rutier care a avut loc în aceastâ dimineaţă la ora 5.30 pe strada Bingley, la intersecţia cu Toller Lane în Bradford, au decedat. Drumul este acum închis şi este probabil să rămână aşa pe parcursul zilei. Datorită naturii incidentului ne-am adresat Biroului Independent pentru Conduită a Poliţiei”.

Miranda Biddle, director regional IOPC, a declarat: ”Este un incident tragic şi suntem alături de familiile şi prietenii celor carte au decedat. Poliţia din West Yorkshire a trimis o solicitare către IOPC, iar la ora 6.24 am declanşat o investigaţie independentă. Anchetatorii noştri se ocupă cu procedurile de după incident, s-au deplasat la faţa locului şi au început strângerea de probe”.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă