Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patru candidaţi s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al PE

Patru candidaţi s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al PE

Patru europarlamentari s-au înscris în cursa pentru funcţia de preşedinte al Parlamentului European, printre ei nefiind şi socialistul bulgar Serghei Stanişev, al cărui nume era vehiculat pentru acest post.

Rl online 0 comentarii

Primul vot este programat miercuri, la Bruxelles, la ora locală 09:00 (10:00 ora României).

Cele patru nominalizări sunt: Ska Kealler (Partidul Verzilor / Germania),  Sira Rego (Stânga Europeană Unită/Stânga Verde Nordică / Spania), David-Maria Sassoli (Alianţa Progresistă a Democraţilor şi Socialiştilor/ Italia), Jan Zahradil (Grupul Conservatorilor şi Reforminştilor Europeni / Cehia)

Votul va începe la ora locală 09:00 la Strasbourg. Un candidat are nevoie de o majoritate absolută a voturilor pentru a câştiga, conform Politico.

Comentarii

loading...