Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pilotul avionului prăbuşit în Nepal a avut o "cădere nervoasă" înainte de accident

Pilotul avionului prăbuşit în Nepal a avut o "cădere nervoasă" înainte de accident

Un pilot al unui avion de pasageri "pare să fi suferit o cădere nervoasă" înainte de accidentul produs în martie 2018 în Nepal, în urma prăbuşirii şi incendiului care a urmat decedând 51 din cei 71 de oameni aflaţi la bordul aeronavei, se arată în raportul final al anchetei.

Rl online 0 comentarii

Căpitanul era stresat şi "tulburat emoţional", deoarece credea că o colegă de sex feminin, care nu se afla la bordul zborului, îi pusese la îndoială reputaţia sa de instructor, se arată într-un raport al Comisiei de Investigaţii a Accidentelor din Nepal, informează The New York Times.

"Acest lucru, împreuna cu eşecul echipajului de a urma procedurile standard de operare într-o fază critică a zborului, a contribuit la pierderea conştientizării situaţiei", mai afirmă investigatorii nepalezi.

Lipsa unei conştientizări a situaţiei a însemnat că echipajul nu a realizat că avionul a deviat uşor de la cursul normal, astfel că au observat târziu că au ratat parţial pista, iar în loc să anuleze aterizarea, cei doi piloţi au mers mai departe, deşi avionul avea viteză prea mare şi nu era adecvat aliniat pe pistă.

Avionul a derapat şi a ieşit de pe pista aeroportului din Kathmandu, iar la bord s-a declanşat un incendiu. Printre cei decedaţi fiind şi cei doi piloţi.

Comentarii

loading...