Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Plan de urgenţă pentru regină în cazul unor revolte iscate de un hard-Brexit

Plan de urgenţă pentru regină în cazul unor revolte iscate de un hard-Brexit

Oficialii britanici au reactivat un plan de urgenţă din timpul Războiului Rece ce prevede ca familia regală, inclusiv Regina Elizabeth a II-a, să fie evacuaţi din Londra în cazul izbucnirii unor revolte dacă Regatul Unit părăseşte UE fără un acord, relatează presa locală.

Rl online 0 comentarii

"Aceste planuri de evacuare de urgenţă au existat încă din timpul Războiului Rece, dar acum au fost reactivate în cazul unor tulburări civile în urma unui Brexit fără un acord", a relatat publicaţia Sunday Times, citând o sursă anonimă din cadrul Guvernului de la Londra. 

Totodată, publicaţia Mail on Sunady, a relatat, de asemenea, că planurile de urgenţă prevăd mutarea familiei regale, inclusiv a reginei Elizabeth a II-a a, în locaţii sigure, departe de Londra.

Comentarii

loading...