15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalUPDATE. Poliția intervine într-o situație cu ostateci în Germania

UPDATE. Poliția intervine într-o situație cu ostateci în Germania

UPDATE. Femeia luată ostatică în gara din Koln a fost eliberată, iar agresorul, grav rănit

Poliţia germană a anunţat luni după-amiază că l-a capturat pe autorul sechestrării unei femei în gara din Koln, în urma unui asalt în timpul căruia autorul a fost grav rănit, fără să ofere precizări cu privire la motivaţiile agresorului, informează AFP şi Reuters.

‘Suspectul este sub controlul nostru’, a indicat poliţia locală pe contul său de Twitter. ‘El a fost grav rănit în timpul intervenţiei, iar echipele de salvare încearcă acum să-l resusciteze’, se menţionează în postare.

Potrivit forţelor de ordine, o tânără femeie a fost uşor rănită de către agresor şi primeşte în prezent îngrijiri medicale.

Potrivit martorilor, bărbatul ‘a dat năvală într-o farmacie şi a luat ostatică o femeie’, a indicat un purtător al poliţiei din Koln.

 

O purtătoare de cuvânt a poliţiei a indicat că “se crede că o femeie a fost luată ostatică ori la McDonald’s, ori la o farmacie din apropiere”, menţionând că nu se cunosc deocamdată alte detalii.

Potrivit revistei Focus, lângă gara din Koln ar fi fost trase mai multe focuri de armă. Purtătoarea de cuvânt a poliţiei a afirmat însă că nu există informaţii că s-ar fi deschis focul.

Într-un mesaj pe Twitter, poliţia a precizat că se ocupă de “clarificarea situaţiei” şi a cerut publicului să evite zona din apropierea pieţei Breslauer din oraş.

Nivelul de alertă se menţine ridicat în Germania, la aproape doi ani după atentatul din piaţa de Crăciun de la Berlin soldat cu 11 morţi, revendicat de Statul Islamic.

Cele mai citite

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă