Portugalia: Cel puţin 24 de persoane au fost rănite într-un incendiu

Portugalia: Cel puţin 24 de persoane au fost rănite într-un incendiu

Cel puţin 24 de persoane au fost rănite într-un incendiu de pădure izbucnit în regiunea Algarve, din sudul Portugaliei, au informat mass-media locale, citate de DPA.

Rl online 0 comentarii

O femeie de 72 de ani a fost rănită atât de grav încât a fost nevoie de transportarea de urgenţă a acesteia cu un elicopter la Lisabona, a relatat luni ziarul Publico.

Focul izbucnit în regiunea muntoasă din apropierea oraşului Monchique nu este încă sub control, a relatat publicaţia, citând serviciile de urgenţă.

Într-o regiune extrem de populară în rândul turiştilor europeni, mai multe locaţii au fost evacuate, printre care un complex hotelier.

În lupta cu flăcările au fost mobilizaţi peste 1.000 de angajaţi ai serviciilor de urgenţă. Echipele de intervenţie au avut la dispoziţie 300 de vehicule şi un aeroplan.

Portugalia a fost afectată de un val de căldură extrem în ultimele zile, cu temperaturi record înregistrate mai multe locaţii.

Cea mai ridicată temperatură - de 46,8 grade Celsius - a fost înregistrată sâmbătă în oraşul Alvega, potrivit relatărilor din presă.

Comentarii

loading...