12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalPremiile Grammy 2018, după 15 ani în Madison Square Garden

Premiile Grammy 2018, după 15 ani în Madison Square Garden

Premiile Grammy 2018 se decernează după 15 ani în Madison Square Garden, în New York. Jay-Z şi Kendrick Lamar sunt printre favoriți.

Jay Z a primit opt nominalizări, inclusiv la Cântecul anului („4:44“), Albumul anului („4:44“) şi Cel mai bun videoclip („The Story Of O.J.“).

Pe locul doi, cu 7 nominalizări, Kendrick Lamar, urmat de Bruno Mars.

Premiile Grammy 2018. Muzicienii, solidari cu #MeToo

Pe lângă Lady Gaga, care va interpreta o melodie de pe albumul “Joanne”, pe scenă vor urca Miley Cyrus și Elton John, care vor cânta împreună, precum și Bruno Mars, Cardi B. Emmylou Harris și Chris Stapleton.

Deși în industria muzicală nu au fost atâtea acuzații de abuz sexual ca la Hollywood, muzicienii sunt solidari cu mișcarea #MeToo.

Premiile Grammy 2018. Trandafir alb, în semn de solidaritate

15 femei l-au acuzat până acum pe producătorul muzical Russell Simmons de abuz sexual. Deși acesta a negat toate acuzațiile, oamenii au reacționat.

Artștii sunt îndemnați să poarte un trandafir alb duminică, în sprijinul grupului “Time’s Up”. Printre cei care au confirmat că vor purta trandafirul se numără Dua Lipa și Halsey.

Cele mai citite

UE a decis noi sancțiuni împotriva industriei de armament a Iranului

Uniunea Europeană(UE) a decis miercuri să impună noi sancţiuni împotriva Iranului, ce vizează producătorii de drone şi rachete după atacul asupra Israelului, liderii europeni...

Hidroelectrica și Masdar semnează pentru extinderea scopului acordului de colaborare

O delegație a Hidroelectrica, condusă de Karoly Borbely, președinte al directoratului societății, participă la vizita de lucru în Emiratele Arabe Unite, care are loc...

CEC Bank sărbătorește 160 de ani cu un logo aniversar

CEC Bank sărbătorește anul acesta 160 de ani de la înființare. Pentru a marca acest moment aniversar, anul acesta va fi utilizat un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă