Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele american Donald Trump face glume pe tema încălzirii globale

Președintele american Donald Trump face glume pe tema încălzirii globale

Președintele american ironizează tema încălzirii globale și spune că aceasta ar trebui să fie folosită pentru a stopa efectele valului de temperaturi foarte reci cu care se confruntă estul Statelor Unite ale Americii în ultima perioadă.

Iulian Budușan 0 comentarii

"În estul SUA acesta ar putea fi cel mai friguros Revelion din istoria datelor meteorologice. Poate că am putea folosi puţin din acea veche bună Încălzire Globală pentru care ţara noastră, dar nu alte ţări, ar fi trebuit să plătească mii de miliarde de dolari pentru a se proteja de ea. Îmbrăcaţi-vă bine!", a transmis Donald Trump vineri prin Twitter.

Donald Trump a decis în urmă cu câteva luni retragerea Statelor Unite din Acordul climatic Paris, care prevede măsuri pentru contracararea încălzirii globale.

"Preşedintele SUA nu face diferenţa între starea vremii şi climă. Vremea se referă la condiţiile atmosferice într-o perioadă scurtă, în timp ce clima vizează caracteristicile atmosferice pe termen lung", comentează agenţia Associated Press.

Donald Trump a contestat în mod repetat teoria încălzirii globale, catalogând-o drept o "înşelătorie" lansată de chinezi pentru a afecta industria Statelor Unite.

Comentarii

loading...