Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Donald Trump are o stare de sănătate excelentă, spune medicul Casei Albe

Președintele Donald Trump are o stare de sănătate excelentă, spune medicul Casei Albe

Președintele Donald Trump are o stare de sănătate excelentă, spune medicul Casei Albe

Medicul Casei Albe, Ronny Jackson, a anunţat, după ce Donald Trump a făcut prima vizită medicală la spitalul militar Walter Reed, că preşedintele american are o stare de sănătate excelentă.

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

“Vizita medicală a decurs extraordinar de bine. Preşedintele are o stare de sănătate excelentă şi abia aştept să anunţ marți unele detalii”, a precizat Jackson într-un comunicat.

Trump a petrecut aproximativ trei ore la spitalul din Bethesda, Maryland, pentru a i se face un checkup, primul în calitate de preşedinte. În timpul vizitei medicale, lui Trump i s-au verificat, între altele, tensiunea, colesterolul, glucoza şi greutatea. Preşedintelui i s-a făcut şi un control la inimă.

Marţi vor fi anunţate detalii cu privire la vizita medicală, care însă nu a inclus şi un examen psihiatric, după cum a precizat Casa Albă în urmă cu câteva zile. Vizibil deranjat de întrebări cu privire la capacităţile sale mentale ridicate într-o carte polemică despre preşedinţie, Trump s-a lăudat săptămâna trecută, pe Twitter, cu facultăţile sale mentale, catalogându-se un ”geniu foarte stabil”.

Citește totul despre:

#trump #CasaAlba

Comentarii

loading...