Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Putin mărește impozitele pe veniturile mari, ca măsură împotriva crizei din Rusia

Președintele Putin mărește impozitele pe veniturile mari, ca măsură împotriva crizei din Rusia

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat creşterea impozitelor asupra veniturilor mari, ca o măsură de contracarare a crizei economice din Rusia.

Mihai Diac 0 comentarii

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a anunțat, marți, că veniturile de peste 5 milioane de ruble (echivalentul a peste 60.000 de euro) vor fi impozitate cu 15 la sută din anul 2021, faţă de 13 la sută în acest moment.

Această decizie reprezintă o derogare de la cota unică de impozitare de 13 la sută, care fusese introdusă în Rusia în anul 2001. Cota unică de impozitare a fost una dintre marile reforme aplicate sub primul mandat de președinte al lui Vladimir Putin.

Comentarii

loading...