Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patriarhul Daniel

Patriarhul Daniel

Președintele Putin s-a întâlnit la Moscova cu patriarhul Daniel, venit la aniversarea Bisericii Ruse

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a avut o întâlnire, la Moscova, cu președintele Vladimir Putin, anunță, marți, site-ul de propagandă Sputnik.md.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit acestei surse, în seara zilei de 4 decembrie, la reședința de la Novo-Ogaryovo, președintele Vladimir Putin s-a întâlnit cu patriarhul Kirill al Rusiei și cu "Întâistătătorii și șefii delegațiilor Bisericilor Ortodoxe Autocefale, care au sosit la Moscova pentru a participa la festivitățile dedicate a 100 de ani de la restaurarea Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Ruse".

Printre ospeți s-a aflat și Preafericitul Daniel, patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

"Vreau să vă salut din inimă pe toți și îmi exprim recunoștința mea pentru că dumneavoastră sărbătoriți cu toții împreună acest eveniment important pentru țara noastră și pentru Biserica Ortodoxă Rusă, 100 de ani de la restaurarea Patriarhiei în Rusia. Aceasta subliniază cu siguranță unitatea lumii ortodoxe, care este foarte importantă în sine, dar, de asemenea, în legătură cu faptul că dumneavoastră reprezentați Biserici, care joacă un rol important în vieții țărilor dumneavoastră, în viața societății. Faceți apel la binefaceri, lucrați în domeniul educației, învățământului, ceea ce este extrem de important", a declarat Vladimir Putin.

Comentarii

loading...