10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalPreședintele Putin se va imuniza cu vaccinul rusesc, Sputnik V

Președintele Putin se va imuniza cu vaccinul rusesc, Sputnik V

Președintele Vladimir Putin a anunțat că se imuniza împotriva coronavirusului cu vaccinul rusesc, Sputnik V, a transmis, duminică, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

„A spus că se va vaccina, a luat această decizie dar a așteptat până la încheierea tuturor formalităților”, a precizat Dmitri Peskov, citat de agențiile de presă occidentale.

Vladimir Putin are 68 de ani. Decizia lui de a se vaccina a fost anunțată după ce Rusia a lansat și un program de testare a vaccinului Sputnik V  pentru persoane de peste 60 de ani.

Vaccinul produs în Rusia este testat simultan în Rusia și în câteva țări aliate ale Rusiei, printre care se numără Belarus și Venezuela.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...

Novak Djokovic a câștigat Premiul Laureus rezervat celui mai bun sportiv al planetei

Liderul clasamentului ATP Novak Djokovic a fost ales sportivul anului în cadrul celei de-a 25-a ceremonii a Premiilor Laureus, Oscarurile pentru sport, desfăşurată luni...

Neuropatie diabetică: Tipuri, simptome și cauze

Neuropatia diabetică este o complicație a diabetului care afectează sistemul nervos. Este o boală progresivă, iar simptomele se agravează în timp. Neuropatia diabetică apare atunci...
Ultima oră
Pe aceeași temă